Free shipping:  Belgium & The Netherlands from €150   FREE pickup in Antwerp with code PICKUP

Moederdag cadeaus

Door Vicky Zwaan op March 19, 2021

Weet je niet wat je moet kopen voor je moederdag? Wij hebben de leukste, duurzame, en blijvende cadeaus voor je moeder of oma.  We verkopen servies, vazen, koffiekopjes en kaarsen. Alles is 100% handgemaakt met liefde in mijn studio in Antwerpen. 

Hieronder staat een lijstje met cadeautips voor je moeder of oma!

1. Voor de koffie liefhebber

koffie kopje keramiek

Voor de koffie liefhebber verkopen we de coffee cup dots perfect voor je espresso. Geglazuurd in een mooie groen turquoise glazuur met decoratieve dots. Staat mooi in elk huis. 

Coffee cup dots, €13

Voor alle andere koffie en espresso mokken klik hier

2.  Voor de interieur junkie

Blauwe keramiek vaas

Houdt je moeder van woonaccessoires en interior design dan is het geven van een vaas een leuk idee. Perfect om een vers boeket of droogbloemen in te zetten. De vazen zijn echt een eyecatcher voor je interieur zoals bij deze blauwe bean vase

Bean vase, €30

Shop hier alle vazen

3. Voor de droogbloem fanaat

Droogbloem houder

Droogbloemen zijn helemaal hip! En in plaats van je droogbloemen gewoon in een vaas te steken kan je ze ook in de circle vase steken. Een echte eyecatcher voor je interieur. 

Flower circle vase, €25 

 

4. Voor de hobbykok

Niks is vervelender dan het neerleggen van je vieze pollepel op je aanrecht. Deze kleine lepelhouder zorgt ervoor dat je aanrecht schoon blijft. Ze komen in drie kleuren warm beige Oatmeal, koel wit Misty en blauw. 

Lepelhouder, €9,50  

6. Voor de theeleut

Voor de moeder of oma die gek is op een kopje thee is een mooie theemok een leuk idee. Dit is de honey cup geïnspireerd op de vorm van een bijenkorf. De glazuur die gebruikt is, is een mooie warm beige met honing bruine spikkels. 

Honey cup, €17,50

Hopelijk heb je wat ideeën gekregen voor een moederdag cadeau. Als je een custom order wilt maken stuur mij een berichtje naar info@vocazceramics.com

 

Liefs Vicky 

Eigenaar Vocaz Ceramics

Terug naar boven